dijous, 9 de gener del 2014

El Consell de Garanties tomba la traveta del PP a la consulta

09/01/2014

PRESSUPOSTOS

Rebutja el recurs contra els pressupostos que els populars van presentar per la partida de 5 milions destinada a la consulta


Albert Ribas


La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho
El Consell de Garanties Estatutàries ha rebutjat aquest dijous el recurs presentat pel PP català contra el projecte de pressupostos de la Generalitat pel 2014. Els populars van presentar el recurs principalment perquè van considerar que era anticonstitucional que el Govern preveiés una partida de 5 milions d’euros destinada a la consulta.

El dictamen considera que la partida per a la consulta no “prefigura cap acció o activitat d’execució precisa”. Així doncs, els pressupostos per aquest any 2014 compleixen l’Estatut i la Constitució, segons aquest òrgan consultiu i el recurs dels populars i al qual Ciutadans també hi va donar suport ha quedat desestimat.

La decisió s’ha acordat per la majoria del Consell. L’únic conseller que ha presentat un vot particular ha estat Carles Jaume, precisament el membre proposat pel PP. El dictamen també avala els altres articles recorreguts que fan referència a la venda d’actius i privatitzacions.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/el_consell_de_garanties_tomba_la_traveta_del_pp_a_la_consulta_98035.php