dissabte, 4 de gener del 2014

El CNI cola una notícia degradant TV3 al "The Wall Street Journal"

Divendres, 3 de gener de 2014 21:30 h


En un article titulat “Què fan a la televisió catalana? Separatistes” carrega contra la professionalitat de TV3 a l’estil de Ciutadans, el PP i la caverna mediàtic

L'article signat pel corresponsal del diari, David Román, el podria haver escrit Paco Marhuenda, Pedro J. Ramírez o el cap d’informatius de Telemadrid i forma part del joc brut que des d’Espanya fa temps que han començat contra el procés sobiranista català. L’abril de 2013 vam saber que el CNI destinaria 10 milions d’euros a neutralitzar el projecte independentista a Catalunya pagant a mitjans, periodistes i tertulians espanyolistes, segons informava “Interviu”, amb l’objectiu de liquidar la imatge dels líders sobiranistes. TV3 és una estructura d’estat blanc de les ires de l’unionisme a Catalunya i a l’estat espanyol que malden per fer-la desaparèixer acusant la televisió pública catalana de ser una fàbrica d’independentistes. A manca d’arguments, joc soterrat i males arts.



Les fonts del corresponsal, Alfons Quintà i Anna Grau, tots dos col·laboradors del digital unionista Crónica Global

Davant l’allau de crítiques que ha rebut el corresponsal que signa l’article, l’espanyol David Román, s’ha defensat assegurant que ha utilitzat fonts internes internes de TV3 i recull unes declaracions de l'exdirector de TV3 Alfons Quintà, que assegura que “a vegades TV3 es pitjor que la televisió soviètica"... "Veix Cubavisión , i no és pitjor que TV3”.


L’ombra d’Aznar és allargada

Dóna la casualitat que The Wall Street Journal està editat per “New Corp”, grup presidit pel magnant Rupert Murdoch, unit a l’expresident espanyol José Maria Aznar per una llarga amistat a qui va nomenar conseller de News Corp.