dimarts, 14 de gener del 2014

Convocatòria de l'ANC davant del Parlament per fer costat a la consulta

14/01/2014

REFERENDUM

La concentració tindrà lloc dijous coincidint amb el ple per demanar la transferència de la competència per convocar el referèndum


 Lluís Goñalons



El cartell de la concentració de l'ANC pel 16 de gener


L’entitat organitzadora de la Via Catalana, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha convocat una concentració el pròxim dijous 16 de gener a les portes del Parlament. La cita coincidirà amb el ple que se celebrarà per demanar al Congrés de Diputats que enviï la competència per poder convocar un referèndum d'autodeterminació.

L'entitat concentra la societat civil a les 10:30h a les portes de la Cambra catalana. Amb aquesta mobilització l’ANC vol mostrar que "és la societat civil qui empeny el procés" alhora que volen expressar el suport als partits favorables a la consulta.

L'Assemblea entén la petició del Parlament per autoritzar la consulta com "un gest per esgotar totes les vies". Tot i això no afluixen i ja han avançat que reivindicaran que la petició de competències al Congrés "no pot ser una excusa per dilatar o aturar la convocatòria de la consulta".


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/l_anc_convoca_davant_del_parlament_per_recolzar_la_consulta_98115.php