dimarts, 21 de gener del 2014

Continua la revolta al PSC: Marc Mur deixa tots els càrrecs del partit

21/01/2014

DEBAT AL PS?


L’alcalde de Flix argumenta que ho fa “atenent al contingut de les darreres decisions de la Direcció del PSC i de la Comissió de Garanties”


Nerea Rodríguez



Marc Mur, alcalde de Flix.
Continua la revolta a l’interior del PSC. Avui ha estat l’alcalde de Flix i fins ara membre de l’executiva del PSC, Marc Mur, qui ha fet pública la seva decisió de deixar tots els càrrecs que ocupava dins del PSC, sobretot pel seu desacord amb les últimes mesures preses pels òrgans directius del partit dels socialistes catalans.

En un comunicat, Mur explica que a primera hora d’aquest matí ha comunicat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, la seva decisió de deixar els càrrecs orgànics que ocupa, concretament, les seves responsabilitats com a membre de la Comissió Executiva Nacional i el càrrec de Primer Secretari de la comarca de la Ribera d'Ebre, “atenent al contingut de les darreres decisions de la Direcció del PSC i de la Comissió de Garanties”.

El batlle de Flix ho ha decidit precisament el dia després que la direcció del PSC decidís suspendre cautelarment dels òrgans de direcció del partit els tres diputats crítics -Joan Ignasi Elena, Núria Ventura i Marina Geli- que van trencar la disciplina de vot al Parlament la setmana passada.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/continua_la_revolta_al_psc_marc_mur_deixa_tots_els_carrecs_del_partit_98250.php