dilluns, 27 de gener del 2014

Ara o mai : Un grup de militars espanyols alerta que el PP vol crear un enorme exèrcit de paramilitars, en un cop d’estat encobert

27/01/2014








“L’obediència de les Forces Armades (FAS) al Rei ha de ser definitivament trencada. Únicament és acceptable que la Direcció de les Forces Armades recaigui en qui hagi estat elegit democràticament”. Així es va expressar el Capità de Navili Manuel Ruiz, un del portaveus del Anemoi,  que juntament amb Antonio Maira, capità de fragata, i també jubilats i per aquest motiu són la cara visible d’aquest col·lectiu en el què, asseguren, hi ha molts membres de l’exèrcit en actiu, i que el dijous 23 de gener va celebrar, a la seu del Club d’Amics de la UNESCO de Madrid ( CAUM ), el seu acte públic de presentació per explicar el seu Manifest, publicat uns dies abans, en el qual es defensa la necessitat de desterrar i denunciar tot intent d’utilitzar les Forces Armades contra la sobirania popular.

En el manifest alerten sobre l’aprovació pel Congrés dels Diputats del nou Projecte de Llei de Seguretat Privada, que diuen s’inscriu en un conjunt legislatiu fortament repressiu, per poder reprimir les protestes socials per via administrativa i sense protecció judicial alguna. A la pràctica liquida els drets constitucionals de reunió i manifestació i introdueix l’arbitrarietat administrativa i l’aparició d’alguns excessos policials fomentats pels responsables polítics .

Però potser el que crida més l’atenció del seu manifest es quan exposen que aquesta nova llei posa les bases per a la legalització d’un “enorme exèrcit paramilitar” al servei dels poderosos,  com una forma complementària “a la de les forces i cossos de seguretat ( FCS ) de l’Estat, i es diu que entre els requisits per accedir a la professió, sorprèn que no es veti explícitament a aquelles persones que hagin estat involucrades en violacions de drets humans, com ha estat el cas de famosos torturadors propietaris o empleats en empreses de seguretat i espionatge .

Conclouen que el PP, que qualifiquen de parafeixista, vol un exèrcit privat i criden a oposar-se  a aquesta força paramilitars, perquè ho consideren un cop d’estat encobert.


http://araomai.cat/un-grup-de-militars-espanyols-alerta-que-el-pp-vol-crear-un-enorme-exercit-de-paramilitars-en-un-cop-destat-encobert/