divendres, 3 de gener del 2014

Alfred Bosch, el malson de Margallo

Divendres, 3 de gener de 2014 14:30 h

Bosch posa en evidència el joc brut del ministre i li reclama que expliqui al Congrés l'informe enviat als ambaixadors i que doni resposta a una bateria de preguntes


Margallo es pensa que l’estat és seu i que pot fer i desfer sense passar per cap control parlamentari, per treure el ministre del seu error, el diputat d’ERC al Congrés, Alfred Bosch, li ha preparat una bateria de preguntes sobre l'informe d'adoctrinament de 210 pàgines: Quin ha estat el cost econòmic, qui l’ha dirigit i qui l’ha elaborat? A qui s'ha enviat i per què no s’ha informat al Congrés de la tramesa? Per què l'informe es posiciona clarament contra la independència de Catalunya però nega als ciutadans que es posicionin a les urnes? Per què si el procés és, segons defensa el ministre, un assumpte domèstic, s’ha posat l’informe en coneixement de serveis exteriors per tal que ho expliquin a la comunitat internacional?  



D’on ha tret les dades de les balances fiscals l’estat espanyol?


Alfred Bosch, també ha registrat una petició al ministre d'Exteriors perquè comparegui per donar explicacions de l’informe enviat als ambaixadors i ha demanat una reunió amb el ministre per conèixer "de primera mà els continguts de l'informe" i per explicar-li l'opinió que en té ERC sobre aquests. El republicà també reclama saber d'on s'han tret les dades sobre les balances fiscals de Catalunya que conté l’informe i demana que es facin públiques.




1 comentari :

Anònim ha dit...

Es creuen ( al govern) que som tan sompos com ells , están sotmessos a una pressió que mai habia ni existit, la seva única ( i perillosa per a tots ) es l'exibició de les armes i, aixó" ara no toca" a l'Europa de l'unitat.
La llástima es que ,tenim un misserables per governants i , ni "se la troben" !!