dilluns, 9 de desembre del 2013

Súmate desmunta Cañas i sedueix Sala i Martín

Dilluns, 9 de desembre de 2013 17:55 h

Mentre Jordi Cañas augurava avui a TV3 que "la bombolla del separatisme es desinflarà”, la plataforma Súmate creix a bon ritme i s’estén com una taca d’oli


Súmate va guanyant terreny i adeptes en barris i ciutats on fins ara el sobiranisme tenia escassa presència, llocs considerats per Ciutadans, PPC i PSC els seu “vedat” sota control. Aquest dissabte l’entitat es presentarà a Sant Cugat del Vallés amb un acte al Centro Popular Andaluz que comptarà amb la presència del catedràtic d’Economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala i Martín. L'associació, que ja compta amb més de 2.000 membres a Catalunya, es presentarà a Sant Cugat en un acte per fomentar la participació a la consulta i promoure l'independentisme entre la ciutadania que se sent tant espanyola com catalana, i ho farà amb arguments i testimonis per treure “la por” a la consulta i a votar sí. 
 
 




Emocionar-se amb la Roja no és incompatible amb votar sí a la independència.

En una entrevista a Cugat.cat, el coordinador al Vallès Occidental de Súmate, Marc Santín, assegura que “nosaltres apostem per l'estat propi català. Volem treure la por, fomentar la participació i apostar pel sí. Volem que la gent que se sent espanyola i catalana voti sí.” , i  afegeix: “Nosaltres ens sentim catalans i espanyols i volem que es faci la consulta i volem votar un sí com una catedral. Emocionar-se amb la Roja no és incompatible amb votar sí a la independència.”.

Un acte al Centro Popular Andaluz

L'acte de presentació a Sant Cugat tindrà lloc el 14 de desembre a les dotze del migdia al Centro Popular Andaluz, i inclourà també els parlaments del president de Súmate, Eduardo Reyes, de l'empresari i expert en economia social Carlos Treviño i del vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló.