dilluns, 9 de desembre del 2013

Camats li fa la feina a Duran

Dilluns, 9 de desembre de 2013 16:40 h

La líder ecosocialista insisteix que la pregunta inclogui federalistes i confederalistes i s’oblida que el major moviment social de la història de Catalunya reclama una pregunta sobre la independència


La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha insistit que si la pregunta “no aglutina a tothom no serà una bona pregunta", de fet fa setmanes que reivindica que la consulta no exclogui a federalistes i confederalistes, que, segons ella, volen trencar amb l'statu quo constitucional sense trencar definitivament els lligams administratius amb l'Estat espanyol. La líder ecosocialista ha dit a Junqueras que  "Una bona pregunta és la que garanteix que continuem junts", mentre obvia que una majoria social tql i com apunta el CEO vol una pregunta sobre la independència, en aquest sentit, ERC coincideix amb la CUP, el CATN i l’ANC, en que  la consulta pregunti directament sobre la independència de Catalunya.


Duran i Camats volen imposar els seus criteris a les seves bases i a la resta de formacions
La líder d’ICV, com Duran,  continua sense formular una pregunta concreta i es remet als criteris generals que vol que compleixi, entre ells, que sigui inclusiva. Dins d’ICV i d’Unió però hi ha un gruix de militants que reclamen com Raül Romeva, que la consulta pregunti sobre la independència. El soci del ecosocialistes, EUiA, fa dies que va proposar una pregunta clara sobre si cal constituir una república catalana.


http://directe.cat/327438


1 comentari :

Assumpció Cantalozella ha dit...

Ens heu ben traït, ICV. Sempre us hem estimat, com a partit de llarga història a Catalunya, una història sempre a punt de recuperar la nostra personalitat històrica.

Després del llarg itinerari fet al costat dels independentistes -o sobiranistes....que vau votar que Catalunya es declarava sobirana!!!! no ho recordeu??? Després de comptar amb vosaltres per a fer adequadament aquest tram de camí difícil, senzillament us feu enrere. I no pas perquè els catalans d'ICV no vulgui la pregunta amb indepe pel mig, ja que teniu la meitat de la gent -els oficials- que hi està d'acord. No.

Amb tota la tristesa. Assumpció Cantalozella