dimarts, 17 de desembre del 2013

Revolta municipal al PSC a favor de la consulta

17/12/2013

DRET A DECIDIR 

La portaveu del PSC a Cardedeu contradiu Navarro i afirma que la pregunta és "inclusiva", i el PSC de Ripoll donarà suport al referèndum

 

Lluís Goñalons





La portaveu del PSC a Cardedeu, Montserrat Cots
Revolta municipal al PSC a favor de la consulta. La portaveu del PSC a Cardedeu, Montserrat Cots, ha afirmat a la televisió local de Cardedeu que la consulta sobiranista prevista pel 9 de novembre del 2014 és "inclusiva". Les declaracions topen amb les del primer secretari del PSC, Pere Navarro, qui després de fer-se públic l'enunciat de la pregunta va criticar que aquesta no era "ni clara ni inclusiva".

"La pregunta és inclusiva. Vol dir que permet que totes les opcions poden dir-hi la seva. La majoria de la gent haurien preferit una pregunta única. Però el fet que n'hi hagi dues permet que tothom pugui sentir-se més còmode", ha explicat la portaveu socialista de Cardedeu.

El PSC de Ripoll, amb el referèndum

Els socialistes ripollesos, al costat dels grups municipals de  CiU i ERC, també donaran suport oficial a la consulta d'autodeterminació. Ho explicitaran aquest dijous, durant el darrer ple de l'any. Les tres formacions van presentar també conjuntament una moció en defensa del dret a decidir.

El PSC a Arenys de Munt, per la consulta

Paral·lelament, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha motivat els seus pobles a seguir les passes d'Arenys de Munt, on el grup socialista també ha expressat el seu suport a la consulta. Demanen, des de l'AMI, que els municipis aprovin mocions de suport a la pregunta d'autoderminació.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/revolta_municipal_al_psc_a_favor_de_la_consulta_97670.php