dimarts, 17 de desembre del 2013

El cap de la Casa del Rei assisteix a un acte d’Albert Rivera

17/12/2013

DRET A DECIDIR

El líder de C's demana a Rajoy "demostrar a aquells que volen vendre que Espanya és un mal negoci, que el mal negoci és separar-se d'Espanya i sortir de la UE"


Nerea Rodríguez


El cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, ha assistit avui a Madrid a un acte del líder de Ciutadans, Albert Rivera. Spottorno ha presidit la taula principal de convidats a l’esmorzar informatiu organitzat per ‘Nueva Economía Fórum’, en un gest que no ha passat desapercebut, segons publica ‘Voz Pópuli’.

A banda del cap de la Casa del Rei, també han acudit a l’esmorzar la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo; l'escriptor Fernando Sánchez Dragó, l’exsenador del PSOE Luis Salvador, el periodista Juan Carlos Girauta, i l’exportaveu dels controladors aeris César Cabo, entre d’altres.

Durant la seva intervenció, el líder de C’s ha dit que si ell fos el cap de l'Executiu espanyol rebria al president de la Generalitat, Artur Mas, i li recordaria el que diu la Constitució, que "la convivència entre espanyols no és negociable i la ruptura no està al mercat".

Rivera, que ha estat presentat per l'exministre de l'Interior Antonio Asunción (ara de C's), ha demanat a Rajoy un "pla estratègic per a Espanya" i que no vagi "improvisant" i ha comentat que per a això no cal "posar-se nerviós, ni fer grans declaracions" perquè es tracta simplement d’"executar un pla per reformar aquest país" i "demostrar a aquells que volen vendre que Espanya és un mal negoci, que el mal negoci és separar-se d'Espanya i sortir de la UE".

Segons el seu parer, "el mal ja està fet" per Mas amb una pregunta dividint a la societat en dues parts i ha afegit que "el millor antídot contra el separatisme és una Espanya que funcioni". Després d'acusar Mas de tenir les preguntes i respostes pactades en l'entrevista emesa ahir per TV3, Rivera ha dit que espera que el Govern espanyol "estigui preparant" ja el recurs contra la consulta independentista.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/el_cap_de_la_casa_del_rei_assisteix_a_un_acte_d_albert_rivera_97675.php