dijous, 5 de desembre del 2013

Obama, Merkel i el Papa reben el llibre de la campanya per la independència

04/12/2013

INDEPENDÈNCIA

La campanya ‘El món ho ha de saber’ finalitza amb un èxit rotund. Més de 14.500 personalitats mundials rebran el ‘Catalonia Calling’


Albert Ribas

El president dels Estauts Units, Barack Obama; la presidenta d’Alemanya, Angela Merkel, el Papa Francesc, la reina d’Anglaterra; el Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki-Moon o els actors George Clooney i Clint Eastwood són una petita mostra de les més de 14.500 personalitats mundials que rebran el llibre ‘Catalonia Calling’ enviat pel mateix nombre de ciutadans catalans.

L’enviament del llibre s’emmarca en la campanya ‘El món ho ha de saber’ que ha organitzat la revista Sàpiens i que va finalitzar aquest dilluns amb un èxit rotund. Iniciada fa dos mesos, la campanya ha sobrepassat les previsió inicial, que era enviar 10.000 llibres a les personalitats més influents del món, i ha acabat sobrepassant els 14.500 exemplars. Cada català que ha participat en la campanya ha pagat 25 euros pel llibre.

Degut a l’èxit de la campanya i a les peticions de la gent, finalment també hi haurà la possibilitat d’enviar el llibre, fins el 8 de gener, a persones anònimes que no figuraven a la base de dades inicial dels organitzadors.