dimarts, 24 de desembre del 2013

Mayayo: "És possible que Junqueres passi a ser el portaveu del govern, ho faria millor que l’Homs"

24/12/2013

 REFERENDUM

L’historiador és l’únic present a la tertúlia de Rac1 que no creu que ERC entrarà al govern


Mar Sabé

L'historiador Andreu Mayayo
Andreu Mayayo, historiador i dirigent d’ICV, ha exposat avui que és possible que al gener el líder d’ERC, Oriol Junqueras, substitueixi al conseller de Presidència, Francesc Homs, com a portaveu del govern de la Generalitat. "Ho faria molt millor que ell", ha considerat.

Ha fet aquestes declaracions a la tertúlia d’El Món a Rac1, al costat de l’exdirector de 'La Vanguardia' José Antich, l’escriptor Rafel Nadal i el periodista Jordi Gruapera, i ha sigut l’únic dels quatre que ha considerat que ERC no entrarà al govern en un futur proper.

Mayayo ha fet aquesta hipòtesi a partir de les declaracions d’ahir d’Homs, qui va explicar a la roda de premsa posterior al consell executiu, que potser es veuran canvis a la sala de premsa de la Generalitat després de les vacances de Nadal. Mayayo considera que un d’aquests canvis és possiblement el canvi en l’interlocutor, mentre que Antich ha considerat que ell no té informació, però que veu més probable un canvi en la decoració que no pas en el portaveu.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/mayayo_Es_possible_que_junqueres_passi_a_ser_el_portaveu_del_govern_ho_faria_millor_que_l_h_97799.php