dimarts, 24 de desembre del 2013

Botella aprofita el missatge de Nadal per defensar "la unitat d’Espanya"

24/12/2013

L’alcaldessa de Madrid reitera el seu suport al Govern de Mariano Rajoy “en la seva defensa dels principis constitucionals”


Nerea Rodríguez


Ana Botella durant el seu missatge nadalenc
"En aquests moments decisius per al nostre país, vull reiterar el meu suport al Govern de la nació en la seva defensa dels principis constitucionals, de la unitat de la nostra pàtria i de la igualtat entre espanyols". Així comença el seu missatge nadalenc l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella.

En un vídeo gravat en el seu despatx de Cibeles, amb les banderes d'Espanya i de Madrid de fons, asseguda al costat de les figures del pessebre i una foto del Rei Joan Carles, Botella felicita als madrilenys per viure en una ciutat "plena de vitalitat, entusiasme, compromís, solidaritat i ganes de seguir progressant", el que s'uneix a la seva "vocació d'integrar orígens, accents i cultures diverses" per convertir-se en una "ciutat de trobada".

L’alcaldessa de Madrid fa referència també a aquells que no tenen feina, als qui manifesta el seu "compromís personal" de no deixar de treballar per canviar la seva situació. "No ens distraurem d'aquest objectiu", assegura després de reconèixer "en aquesta llarga travessia" l'actitud de "generositat i abnegació de milers de famílies i organitzacions solidàries que multipliquen l'acció dels serveis socials".

Botella defineix el gairebé extint 2013 com un "any dur, de grans esforços" però matisa que els sacrificis exigits no han estat en va. "Tímidament comencem a veure la llum al final del túnel, la nostra ciutat es dirigeix cap al principi de la recuperació econòmica", declara l'alcaldessa després d'apuntar que “s'han sanejat els comptes i s'han adoptat mesures importants perquè els emprenedors s'instal·lin a la ciutat”.

"Madrid és part de la solució a la crisi que passa Espanya i ha de ser exemple i motor perquè, com a capital d'acolliment, enteniment i diversitat, de cultura i de llibertat, té en els madrilenys el seu millor actiu", afegeix. Dels madrilenys diu que són "exemplars, sempre donant mostres de coratge i lleialtat en èpoques molt dures", la qual cosa fa que Madrid sigui una ciutat "per la qual mereix treballar cada dia amb la mateixa il·lusió de qui arriba aquí per primera vegada".

La primera edil acaba el seu missatge felicitant el Nadal i desitjant que Madrid "porti salut i prosperitat per a tots".






http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/missatge_nadalenc_de_botella_defensant_la_unitat_d_espanya_97796.php