dimarts, 24 de desembre del 2013

Llanos de Luna ha portat ja als tribunals 194 ajuntaments sobiranistes

24/12/2013

REFERENDUM

La delegada del Govern espanyol carrega contra consistoris que han impulsat la sobirania fiscal, que no han penjat la bandera espanyola i que s’han declarat "territori català lliure i sobirà"


Nerea Rodríguez



Municipis sobiranistes denunciats


La delegada del Govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, acabarà l’any 2013 amb 192 ajuntaments sobiranistes denunciats. D’aquests 194, 75 han estat portat als tribunals per impulsar la sobirania fiscal; 61 per no penjar la bandera espanyola; 42 per declarar-se “territori català lliure i sobirà”; 14 per pagar la quota anual de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI); un per cedir un local a l’AMI i, finalment, la contractació de trens per l’Onze de Setembre de 2012.

Els jutjats ja han desestimat o arxivat 16 contenciosos impulsats per Llanos de Luna. Entre els denunciats per impulsar la sobirania fiscal hi ha Castelló d’Empúries, La Jonquera, Manresa, Santpedor, Molins de Rei, Das, Vilanova i la Geltrú, Olot, Arenys de Mar i de Munt i Vic, entre d’altres. Per no penjar la bandera espanyola estan denunciats Vilafranca del Penedès, Igualada, Bolvir, Olot, Arenys de Mar i de Munt, Vic, Banyoles, Ripoll i Cardedeu, entre d’altres.

Entre els portats als tribunals per haver-se declarat “territori català sobirà i lliure” hi ha Llançà, Igualada, també Arenys de Mar i de Munt, Alcanar, Amposta, Ripoll i Hostalric, entre d’altres. I entre els denunciats per pagaments de quota a l’AMI hi són l’Armentera, Begues, Vic i Caldes de Montbui. Vic ha estat denunciada també per cedir un local a l’AMI, i Girona va ser portada als tribunals per llogar trens per la Diada del 2012, tot i que la causa només va ser estimada parcialment pel Contenciós número 1 de Girona.

" Aquest es el regal de nadal de la "Virreina Espanyola " cap a la Catalunya que tant estima el govern espanyol "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/llanos_de_luna_ha_portat_ja_als_tribunals_194_ajuntaments_sobiranistes_97795.php