diumenge, 22 de desembre del 2013

La consulta no és pot prohibir

Diumenge, 22 de desembre de 2013 05:00 h

Encesa l’alarma a Espanya tant al PP com al PSOE perquè la consulta o referèndum no és pot impedir ni prohibir, aquesta és la conclusió dels experts, tant sols poden negar el seu reconeixement


No existeix llei, ni tribunal que pugui impedir una consulta, tant sols per la força poden retirar les urnes dels col·legis electorals, ni tant sols existeix un possible delicte en una convocatòria de referèndum, el resultat d’aquest no conforma res per si mateix, i per tant és difícil prohibir per la via democràtica la consulta. Aquest seria un dels motius que el PSOE ha imposat a Pere Navarro que de cap de les maneres votés a favor de sol·licitar la celebració de la consulta. La caverna mediàtica i els sectors més agressius contra Catalunya veuen amb desesperació l’actual situació, no saben com aturar la consulta. 

Des de la caverna mediàtica, passant per alguns mitjans catalans i algun líders d’opinió mediàtics, tots diuen que no se celebrarà la consulta, però resulta que no és pot prohibir

Tenen tanta por a la democràcia que ara tot passa per desacreditar el procés, ara toca dir que no tindrem consulta, i desprès que no cal perquè guanyarà el no, és el que avui diu La Vanguardia amb la seva enquesta cuinada a gust seu com va fer en el seu moment El Periódico. Desanimar per evitar que els catalans votem.

És sorprenent, els mitjans que no volen que votem independència, no parant de llençar diners amb enquestes

El Mundo, El Periódico, L’ABC, La Vanguardia  no paren de gastar diners en enquestes que diuen que mai se celebrarà la consulta,  Us les creieu? Alguna cosa els hi falla, i veient com evoluciona la societat catalana i una majoria de partits polítics partidaris del dret a decidir, encara veurem moltes coses, la guerra bruta contra la independència de Catalunya tot just acaba de començar.