divendres, 13 de desembre del 2013

Guardiola: “La meva admiració pel president Mas i els partits és immensa”

13/12/2013

DRET A DECIDIR

L’entrenador del Bayern de Munic es mostra molt satisfet pel “coratge” que han mostrat els polítics catalans amb el pacte de la data i la pregunta de la consulta


Albert Ribas

Entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola
“La meva admiració pel president Mas és immensa, juntament amb el president d’Esquerra, més les CUP més Joan Herrera”. Aquesta és la valoració que ha fet avui l’entrenador del Bayer de Munic, Pep Guardiola, des de la mateixa sala de premsa del club muniquès sobre l’acord per la data i la pregunta de la consulta sobre la independència.

L’exentrenador del Barça, en unes declaracions recollides per Catalunya Informació, ha afirmat que “no hi ha acte més democràtic” que el que es viurà el proper 9 de novembre del 2014 i ha afegit que “sembla que només és una oportunitat per a la gent que hi està d’acord però la gent que no estigui d’acord amb la independència del país té una oportunitat única i irrepetible de poder expressar-ho”.

Guardiola ha recordat que “les lleis fan i les lleis canvien lleis, i els pobles són els que ho demanen” i ha destacat el “coratge de tots els partits polítics, amb el president Mas al capdavant”. Finalment ha pronosticat que el dia de la consulta “tornarà a ser una jornada cívica com sempre ha demostrat Catalunya i la gent es podrà expressar amb tota llibertat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/guardiola_la_meva_admiracio_pel_president_mas_i_els_partits_es_immensa_97605.php