divendres, 20 de desembre del 2013

El Papa Francesc: “Barcelona? Hi hem de fer alguna cosa”

20/12/2013

El Pontífex pronuncia la frase en una salutació als periodistes i obre tota mena d'especulacions per si es referia al procés

 

Nerea Rodríguez


Papa Francesc, a la missa d'inici del papat.
El Papa Francesc va pronunciar ahir una frase que ha generat expectació. Al final d’una audiència amb el primer ministre de Sant Vincent i les Grenadines, Ralph Everad Gonsalves, el Pontífex va saludar als periodistes presents, i el corresponsal de ‘La Vanguardia’ li va dir: “Santedat, l’esperem a Barcelona, a la Sagrada Família i al Camp Nou, per veure Messi”. “A Barcelona hi hem de fer alguna cosa”, va ser l’enigmàtica resposta del Papa.

Jorge Mario Bergoglio no va especificar si es referia a un possible acte o esdeveniment a la capital catalana, o si parlava d’algun altre tema com el procés sobiranista, tot i que va afegir: “Messi va estar aquí”.

La frase pronunciada pel Papa ha generat expectació fins el punt que l’Arquebisbat de Barcelona ha emès aquest matí un comunicat aclarint que el Sant Pare feia referència al Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats que se celebrarà a Barcelona.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/el_papa_francesc_barcelona_hi_hem_de_fer_alguna_cosa_97750.php