dilluns, 2 de desembre del 2013

El pacte secret de Rajoy i Rubalcaba: Deixar caure Mas

02/12/2013

INDEPENDÈNCIA

L’aliança es va segellar a través de converses telefòniques durant el mes d’octubre


Albert Ribas

Mariano Rajoy i Alfredo Pérez-Rubalcaba en una trobada a La Moncloa
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy i el líder de l’oposició, Alfredo Pérez Rubalcaba, ja han definit una postura comuna respecte el procés independentista català: Deixar caure Mas i negar qualsevol possibilitat de fer legal la consulta, segons informa El Confidencial Digital.

Segons el rotatiu madrileny, Rajoy i Rubalcaba, a través de converses telefòniques que es van produir al llarg del mes d’octubre, van aconseguir segellar un pacte on “ells mateixos i els seus partits neguin qualsevol possibilitat de fer legal la consulta” ja que “cap proposta de la Generalitat que inclogués la celebració d’un referèndum estatal”. Una decisió que fonts del PP i el PSOE argumenten, segons aquest diari, “perquè va en contra de la Constitució”.

Tot i l’acord en relació a la consulta, el gran objectiu dels dos líders dels principals partits espanyol és deixar caure Mas, segons les mateixes fonts que cita el diari. Rajoy i Rubalcaba comparteixen el mateix punt de vista: Si el president català segueix endavant i finalment convoca el referèndum, haurà firmat la seva pròpia sentència i el seu projecte fracassaria. Segons aquesta teoria, Mas hauria de dimitir i convocar eleccions tal com va fer Ibarretxe al País Basc.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/el_pacte_secret_de_rajoy_i_rubalcaba_deixar_caure_mas_97379.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

ue les den a ambos por donde amargan los Pepinos¡