dilluns, 16 de desembre del 2013

"El català serveix per insultar", segons una exministra de Zapatero

15/12/2013

LLENGUA

María Antonia Trujillo, extitular d’Habitatge, encén les xarxes amb la seva afirmació


Mar Sabé

L’exministra d’Habitatge del govern de José Luis Rodríguez Zapatero, María Antonia Trujillo, ha encès avui les xarxes després d’afirmar que el català serveix per insultar.








Trujillo va piular ahir al seu compte: "A veure, per quins assumptes importants serveix saber català?", fet que va crear molta controvèrsia a la xarxa social, fins al punt que la socialista ha privatitzat el seu perfil i només els que ella vol poden llegir les seves piulades.

Les crítiques li han plogut de totes bandes, fins i tot des dels mateixos socialistes. La diputada del PSC, Rocío Martínez Sampere, ha sigut de les primeres a contestar-li: "El responc: per llegir, pensar, parlar amb els meus fills, representar els ciutadans al Parlament... segons tu, bajanades, oi?".

Tujillo, lluny d’acoquinar-se avui ha respost a les crítiques pujant el to: "Ahir vaig preguntar per quines coses importants serveix saber català. Excepte dos o tres, ningú ha respost. Això sí, han demostrat que serveix per insultar".



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/_el_catala_nomes_serveix_per_insultar_segons_una_exministre_de_zapatero_97624.php