dimarts, 17 de desembre del 2013

"Com que hem decidit tocar el dos, deixeu-nos votar"

17/12/2013

CONSULTA

Mali Vanili aprofita la campanya internacional engegada pel president Mas per fer una nova cançó: 'Let us vote'


Nerea Rodríguez


Mali Vanili cantant 'Let us vote'
El duet Mali Vanili ha aprofitat el lema de la campanya internacional (‘Let us vote’, ‘Deixeu-nos votar’) engegada pel president de la Generalitat, Artur Mas, amb la intenció de repetir una i mil vegades la idea que deixin votar als catalans, per treure una nova cançó. En aquest nou tema, titulat precisament ‘Deixeu-nos votar’, el duet musical canta: “La majoria de catalans no ens sentim espanyols. Espanya està en perill d’extinció, i com que hem decidit tocar el dos, deixeu-nos votar”.

Amb el ritme de la famosa cançó “Let it Snow”, i cantant en anglès, Mali Vanili adverteix al començament que “això és un missatge per a tothom, de los Ángeles a Nairobi, pels Estats de tot el món: Deixeu-nos votar”. A més, a la cançó s’assegura que “no tot és un tema de diners. No som bons companys de pis. Ja no m’encens la flama, ‘carinyo’. I estaré millor tot sol”.

El duet, que es va fer especialment conegut arran de la cançó “Espanya carinyo, lo nostre no funciona”, afirma en aquesta ocasió que “si barreges en Mas amb en Junqueras, amb Fernández i amb Herreras, tots plegats poden contra Rajoy”. “Quina joia”, exclamen. I finalment desitgen un bon Nadal i “deixa’ns fer la nostra, agafa la via de la llibertat, deixeu-nos votar”.









http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/_com_que_hem_decidit_tocar_el_dos_deixeu-nos_votar_97667.php