divendres, 15 de novembre del 2013

Sáenz de Santamaría, irritada amb el viatge de Mas a Israel

15/11/2013

Cristóbal Montoro assegura que dir 'Espanya ens roba' "és equivalent a afirmar que ens robem a nosaltres mateixos"


Nerea Rodríguez


La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s’ha mostrat avui irritada amb el viatge que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet durant aquesta setmana a Israel. Sense criticar el contingut de la visita, l'ha atacada amb suposats arguments econòmics. En aquest sentit, s’ha queixat que “els signes dels temps són uns altres” i ha assenyalat que “els viatges s’han de fer de manera més austera, tots hem d’ajustar els comportaments públics a com funcionen les coses en l’àmbit privat”.

En roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Sáenz de Santamaria ha insistit que “s’ha de ser més acurat en gastar diners públics” i ha argumentat que “no es pot gastar el que és de tots amb menys prudència del que gastem el que és nostre”. “És una bona recomanació per a tothom”, ha etzibat.

La visita va significar un revés per al govern espanyol quan les autoritats israelianes no van col·locar la bandera espanyola en l'entrevista que el president Mas va mantenir amb el president d'Israel, Shimon Peres, i la van substituir per una segona senyera israeliana. El fet s'ha interpretat com un gest cap als catalans.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/santamaria_irritada_amb_el_viatge_de_mas_a_israel_97052.php