dimecres, 27 de novembre del 2013

Mas recorda a Santamaría i a l’ABC que viatja en classe turista

Dimecres, 27 de novembre de 2013 14:10 h

Cada vegada que el president inicia un viatge la tensió dins la diplomàcia espanyola s’aguditza i les crítiques, intoxicacions i mentides es posen en marxa


En l’últim viatge del president, a Israel,  la vicepresidents espanyola va demanar públicament austeritat a Mas ens els seus viatges mentre l’ABC i altres diaris contraris al procés publicaven falsedats sobre la despesa i condicions del viatge. Avui  Mas, ha rebutjat de ple les aquestes crítiques assegurant que els viatges són obligació del Govern, útils per a l’economia catalana i austers en al despesa. En aquest sentit, Mas ha recordat que sempre que es pot els viatges són en classe turista, subratllant que “a més, si m'acompanya la meva dona, ens ho paguem nosaltres; si vénen empresaris, s'ho paguen ells; i si ve la premsa ho paguen els mitjans". 


Ens volen tancadets a casa

"Ens criticaran fem el que fem. Per tant, jo seguiré viatjant perquè Catalunya s'ha de situar al món i jo puc ajudar-hi una mica", ha assegurat, tot matisant que per aquestes visites oficials "ens critica sobretot alguna premsa espanyola perquè no volen que viatgem, perquè volen que ens quedem tancadets a casa".  




http://directe.cat/325877