dimarts, 26 de novembre del 2013

L’ambaixador intenta espanyolitzar el viatge de Mas a l’Índia

26/11/2013

DRET A DECIDIR

Gustavo de Arístegui remarca a Onda Cero que el president català està sent rebut com "una alta autoritat espanyola" i reclama més coordinació


Nerea Rodríguez



Artur Mas a la inauguració de la convenció anual d'Internet & Mobile Association of India



Mas durant la visita a l'ONG Streets of India
L'ambaixador espanyol a l'Índia, Gustavo de Arístegui, ha intentat avui espanyolitzar el viatge del president de la Generalitat, Artur Mas, a aquell país. L'ambaixador ha acudit a una emissora de ràdio per lamentat que el Govern català no impliqués abans l'ambaixada, de manera que, segons la seva opinió, el viatge de Mas al gegant asiàtic podria haver tingut millor resultat.

En declaracions a l'emissora Onda Cero per via telefònica, el diplomàtic, que acompanya Mas en una part dels actes que realitza aquesta setmana a l'Índia, ha assegurat que el president català està sent rebut com "una alta autoritat espanyola", la "més important dels últims 11 mesos" que visita el país asiàtic. Arístegui ha lamentat que la Generalitat no recorregués abans als serveis de l'ambaixada, que representa "tots els espanyols" i coopera amb "lleialtat absoluta" amb les administracions del conjunt de l'Estat, seguint però les instruccions del Govern d'Espanya.

"Hem entrat en joc una miqueta massa tard, se'ns va demanar -per part de la Generalitat- la implicació de l'ambaixada a final de setembre", ha afirmat De Arístegui.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/l_ambaixador_intenta_espanyolitzar_el_viatge_de_mas_a_l_India_97258.php