dijous, 28 de novembre del 2013

L’ambaixador d’Israel remarca el "moment dolç" de les relacions amb Catalunya

28/11/2013

Alon Bar aplaudeix a Barcelona l'aposta catalana de vincular-se al sistema d'innovació israelià


Nerea Rodríguez




L’ambaixador d’Israel a Espanya i Andorra, Alon Bar



L’ambaixador d’Israel a Espanya i Andorra, Alon Bar, va assegurar ahir que “estem en un moment dolç en relacions entre els governs de Catalunya i Israel”, i alhora va agrair la tasca de tots aquells que han contribuït i contribueixen en crear una vinculació sòlida entre tots dos països “més enllà de qüestions sentimentals”, segons publica "Israel a Catalunya".

Bar va fer aquestes declaracions durant el Sopar commemoratiu del XXXVè aniversari de la fundació de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) que es va celebrar a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona, on es va retre homenatge al Dr. Jaime Vandor, fundador de l'ARCCI i supervivent de l'Holocaust, que va rebre de mans de l'ambaixador una placa distintiva.

A més, l'ambaixador israelià va afegir que l’executiu català “ha pres la decisió estratègica de vincular-se a l'ecosistema d'innovació d'Israel”, un fet que demostra que “Catalunya disposa d'una societat compromesa i amistosa amb la qual sempre hi podrem comptar”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/l_ambaixador_d_israel_remarca_el_moment_dolc_de_les_relacions_amb_catalunya_97305.php