dilluns, 11 de novembre del 2013

Interior insta els polítics catalans “a callar” sobre el cas Raval i a “deixar actuar la justícia”

Societat

Jorge Fernández Díaz afirma que l'error en la transcripció de l'informe elaborat pel cos Nacional de Policial “no modifiquen el seu contingut substancial”


11/11/13 14:04 -

El ministre d'Interior, Jorge Fernández Diaz, demana als polítics i dirigents catalans que no interfereixin en el cas de l'empresari mort al Raval amb les seves declaracions. “Per prudència i responsabilitat, els polítics deurien callar” davant un assumpte “que està judicialitzat”, ha recordat en acabar una visita avui dilluns a Seat. El ministre ha lamentat que algú pugui parlar de “manipulació” en l'informe elaborat pel Cos Nacional de Policia (CNP) el qual, ha recordat, va ser encarregat a la policia estatal per la jutgessa i ha afirmat que l'error en la transcripció, que ja ha estat corregit, “no modifica el contingut substancial de l'informe” sobre les suposades causes de la mort de l'empresari.

Darrera actualització ( Dilluns, 11 de novembre del 2013 14:05 )

"Només cal veure l'imatge, que derrere seu es la Llanos de Luna Gran seguidora de la División Azul ,FAES i grups faxistes"


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/692802-interior-insta-els-politics-catalans-a-callar-sobre-el-cas-raval-i-a-deixar-actuar-la-justicia.html