dissabte, 16 de novembre del 2013

Espanya ens repta a ser independents

Dissabte, 16 de novembre de 2013 05:00 h

Montoro converteix l’Espanya ens roba en un Espanya que regala almoines als catalans mentre reafirma que una Catalunya independent està condemnada a la fallida


Portem mesos que des d’Espanya s’insisteix en un missatge de la por sobre el fet que una Catalunya independent estaria en fallida i utilitza els impagaments de Catalunya per vendre que Espanya no roba, sinó que ajuda a Catalunya com si fóssim un país del tercer món que viu de les almoines del ministeri de Montoro. Les mentides d’Espanya arriben al ridícul, però malgrat això alguns mitjans de comunicació catalans els hi acaben fent el joc. Davant la mofa que Espanya fa de les aventures sobiranistes i les mentides, és hora de fer el nostre propi camí, ara més que mai cal un referèndum d’autodeterminació, sigui amb la legalitat espanyola o internacional, l’alternativa és passar a ser súbdits d’una Espanya en profunda crisi.

Cada dia que Duran i Herrera retarden l’acord per la pregunta i data augmenta la misèria del catalans  

No hi ha excusa, la tercera via és la trampa permanent per abocar els catalans a la misèria, cada dia que Duran i Herrera retarden l’acord tanquen empreses, augmenten les retallades, augmenta l’atur i la crisi amplia fronteres entre la població catalana, ells saben que Espanya no vol tercera via, ni tant sols l’actual mapa autonòmic. Si no fem possible la consulta aboquem els catalans a una dependència d’Espanya molt pitjor que la que vivim ara.

El Govern espanyol menteix per carregar-se el president Mas

I alguns encara posen bastons a les rodes del procés per seguir depenent d’Espanya, o ens espavilem o cada dia serà pitjor pels catalans dependre d’un estat que tant sols ens vol per seguir sent explotats.