dimarts, 19 de novembre del 2013

Els advocats catalans demanen la dimissió de Gallardón

19/11/2013

Justícia

Els lletrats convoquen per a demà una concentració davant els jutjats catalans per protestar contra les mesures impulsades pel titular espanyol de Justícia


 Lluís Goñalons


El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón
El Consell de l'Advocacia Catalana, format pels 14 col·legis de Catalunya, ha demanat avui la dimissió del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, per aprovar la llei de taxes judicials i per l'avantprojecte de llei de demarcació i planta judicial.


Els advocats convoquen per a demà una concentració davant els jutjats catalans per protestar contra les mesures impulsades pel titular espanyol de Justícia. La jornada de protesta ha volgut coincidir amb el primer aniversari de Gallardón al càrrec. En aquest perídoe, el ministre ja acumula cinc recursos d' inconstitucionalitat presentats per l'oposició.

"És molt negatiu per a la Justícia i la ciutadania que s'estigui deixant de banda els juristes en les decisions que s'estan duent a terme", ha declarat el president del Consell, Miquel Sàmper, per a qui l'únic èxit de Gallardón ha estat unir a tots els operadors jurídics en contra de les seves reformes.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/advocats_catalans_demanen_la_dimissio_de_gallardon_97115.php