diumenge, 17 de novembre del 2013

Duran, impotent davant Mas i Junqueras

Diumenge, 17 de novembre de 2013 05:00 h

En una entrevista a El Periódico considera que el procés acabarà malament i que l’actual ERC és la mateixa que la del tripartit. Vol Duran morir políticament matant?


L’entrevista d’aquest diumenge de Duran a El Periódico marcarà un abans i un desprès en el procés, Duran ha llençat una nova andanada al president Mas i al seu principal soci Oriol Junqueras, no pot dir que si tot segueix com fins ara això acabarà malament i fer-ho a poques setmanes de fer púbica la pregunta i la data, sembla tot plegat com un atac de banyes per rebentar un procés que compta  amb  l’aquiescència de la majoria del poble de Catalunya. Duran s’equivoca vol ser el protagonista malgrat que avui la seva estratègia és perdedora, però pot més la seva figura que no la realitat d’avui. Les declaracions mostren també un Duran totalment “atrapat” descol·locat i que no vol acceptar que el procés segueixi endavant. 


Duran: “L’ERC d’ara és la mateixa que la del tripartit”

Una frase amb una clara intenció que totalment errada, ERC és la mateixa del tripartit i tant i la mateixa que té més de 80 anys d’història, i un partit amb història té moments i evoluciona, aprenent, i avui l’ERC que dirigeix Oriol Junqueras és la que és, igual que l’ERC de Carod-Rovira, o Joan Puigcercós, si Duran creu que amb aquestes declaracions contribueix a debilitar l’acord de Mas i Junqueras, s‘equivoca totalment.

Marxa Duran de la política matant?

Segons diverses font el líder democratacristià es planteja la seva retirada política veient que el seu discurs no té futur a la coalició no ja a CDC, sinó també dins d’UDC on una majoria cada cop més clara aposta clarament pel dret a decidir al costat del president Mas. Les tensions van en augment i la preocupació dins de la direcció de CDC els porta a preparar decisions importants per evitar més desgast del president Mas.

La JNC ha demanat aturar el desgast que provoca Duran, però també altres consellers nacionals han demanat el mateix

Les declaracions de Duran són més que motius perquè CDC valori amb força prendre decisions contundents per  evitar més desgast, saben que dins d’UDC en aquests moments Duran no té tant suport com mesos enrere i estant amatents si Duran decideix retirar-se, sinó s’esperen decisions històriques.