diumenge, 17 de novembre del 2013

El PSC decideix ser subsidiari de Ciutadans

Diumenge, 17 de novembre de 2013 14:50 h


Resultat esclatant a favor de Pere Navarro, 258 vots (83,7%) a favor resolució Executiva, 41vots (13,3%) a favor dels crítics i 9 en blanc.


Amb aquest resultat el PSC (83%) ha decidit el seu destí, subsidiaris de Ciutadans i, sobretot, fidelitat al PSOE. El sector crític clarament en minoria difícilment pot seguir dins d’un partit que ha defugit els seus principis fundacionals, no hi tenen lloc els sectors catalanistes i el PSC vira finalment cap a l’espanyolisme més recalcitrant, els anomenats capitans han mostrat la seva força i han decidit anar a per totes a la caça i captura dels sectors més contraris al catalanisme polític. Avui el PSC s’ha tret finalment la careta i ha renunciat a formar part de la voluntat democràtica dels catalans. 
 


 Què faran ara els sectors crítics del PSC?


Tenen difícil continuar en contra dels seus principis en un partit que ara ja no acceptarà dissidències, saben també que en les properes llistes seran escombrats i, per tant, seguir en un partit que camina cap a decadència seria difícil de justificar.

L’actual direcció del PSC ha enganyat als seus votants

Va començar el mandat de Pere Navarro amb un suposat gir catalanista , i de dir que votaria a favor de l’exercici del dret a decidir, va passar a dir que s’abstindria i finalment ha fet cas al PSOE i ha decidir abaixar-se de l’exercici democràtic del dret a decidir.

Veurem el PSC al darrera de Ciutadans
Avui el partit d’Albert Rivera és el màxim guanyador del Consell Nacional del PSC, sens dubte poden estar contents, un favor com aquest no es produeix cada dia, i segur que en propers processos electorals Ciutadans superarà al PP i al PSC/PSOE.