diumenge, 17 de novembre del 2013

Tennistes per la independència

El conseller Puig es vesteix de curt per donar suport a la plataforma del món del tennis que reclama un Estat propi


Foto de família, al Catalunya Tennis Resort



Desenes de persones s’han aplegat aquest diumenge per donar suport a l’acte de presentació del manifest de la plataforma El Tennis Català per la Independència, que reclama un Estat propi per a Catalunya. D’aquesta manera, el tennis es converteix en la segona disciplina esportiva que es ‘mulla’ per la independència, després que ho fes també la natació catalana.

El conseller d’Economia, Felip Puig, i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, han assistit a la jornada festiva que s’ha fet al Catalunya Tennis Resort de Santa Coloma de Farners (La Selva). També hi han estat directius de la Federació Catalana de Tennis i de la Plataforma ProSeleccions Catalanes.

Precisament, tant el conseller Puig com Figueras s’han involucrat en l’acte i fins i tot han jugat un partit de tennis per parelles contra alguns dels organitzadors. Just després, s’ha llegit el manifest del Tennis Català per la Independència, que aplega tennistes professionals, aficionats, entrenadors i àrbitres que volen manifestar “que no som aliens als problemes ni als canvis socials i polítics que viu Catalunya”.

“El tennis català, no se’n pot sortir amb l’èxit que mereix, si Catalunya no esdevé un estat independent. I és per això que considerem que cal anar per feina i sumar esforços perquè el nou estat català sigui ben aviat una realitat”, afirmen al  document.

De fet, Albert Montañés, 54è del rànquing mundial, s’ha convertit en el primer tennista professional que s’ha adherit al manifest El Tennis Català per la Independència. L’esportista, però, no ha pogut assistir a l’acte perquè està de viatge de noces.



http://esports.e-noticies.cat/tennistes-per-la-independencia--80714.html