dilluns, 18 de novembre del 2013

Diplocat farà pedagogia sobiranista a Andalusia

18/11/2013

Dret a Decidir

Prepara una jornada amb els juristes Javier Pérez Royo i Enoch Albertí, i també Lluís Cabrera, d'Altres Andalusos


Lluís Bou


Un moment de la presentació del procés sobiranista a París
Després de visitar París i Londres, Diplocat prepara ara la primera jornada sobre el procés sobiranista català a Espanya. No tindrà res a veure amb els anteriors, perquè se celebrarà on en teoria l'oposició al dret d'autodeterminació de Catalunya és més manifest. Tot i això, la diplomàcia catalana ho intentarà, per mirar d'estovar posicions. I d'entrada, ha aconseguit la col·laboració de la Universitat de Sevilla.

Divendres vinent se celebrarà en aquest recinte universitari la jornada "El futur polític de Catalunya: consulta ciutadana i marc legal". Una primera taula rodona comptarà amb els els acadèmics Javier Pérez Royo i Enoch Albertí, així com Jean Baptiste Harguindéguy, doctor en ciències polítiques i socials. Analitzaran la petició catalana de consulta des d'un punt de vista polític i jurídic.

Una segona taula rodona estarà reservada a representants de la societat catalana i andalusa. Hi participaran Lluís Cabrera, de l'associació Altres Andalusos; Carmen Calvo; professora de dret constitucional de la Universitat de Còrdova; Alfons Labrador, director d'estudis de CCOO de Catalunya, i Ana Alonso, presidenta de la federació andalusa de dones empresàries.

Les conclusions aniran a càrrec del secretari general de Presidència de la Generalitat, Jordi Vilajoana, i del catedràtic de dret constitucional de la Universitat de Sevilla Manuel Medina. La jornada està organitzada pel Diplocat amb la col·laboració de la Universitat de Sevilla.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/diplocat_fara_pedagogia_sobiranista_a_andalusia_97089.php