dilluns, 11 de novembre del 2013

Camacho neguitosa pel viatge de Mas a Israel

Dilluns, 11 de novembre de 2013 11:45 h

Avisa a Mas que "els únics socis que trobarà a l'exterior són els socis d'Espanya i amics d'Espanya" i no "d'una Catalunya independent".


 (ACN).- La líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha volgut avisar aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que està mantenint una estratègia errònia en parlar del procés català quan viatja a l'exterior. Aprofitant la visita de Mas a Israel d'aquests dies, la popular ha criticat el president i l'ha advertit que "no busqui suports internacionals" a la consulta o a la independència de Catalunya perquè "s'equivoca" quan cerca adhesions d'altres països del món, perquè tots aquests estats "són socis i amics d'Espanya" i, segons ella, "mai seran còmplices" d'un procés que "trenca la Constitució". 


L’entrevista de Mas amb Shimon Peres costa de pair als populars


"Està buscant suports internacionals i no els trobarà". Així de ferma s'ha mostrat Alícia Sánchez Camacho en valorar el viatge d'Artur Mas a Israel i en interpretar que la visita s'emmarca "només" en la recerca d'adhesions al procés polític català. En aquest sentit, Sánchez Camacho ha demanat al president de la Generalitat que "no s'esforci" en buscar suports "ni dins ni fora d'Espanya". I és que, segons ella, "ningú" voldrà posar-se del costat "d'un trencament constitucional que no volen".

D'aquesta manera, Sánchez Camacho ha volgut dissuadir a Mas de la idea de parlar de la consulta quan viatja fora de Catalunya. La popular, de fet, ha advertit a Mas que "els únics socis que trobarà a l'exterior són els socis d'Espanya i amics d'Espanya" i no "d'una Catalunya independent".

http://directe.cat/324018