dilluns, 11 de novembre del 2013

E.Aguirre : "Al seu programa no vol venir ningú"

 
Avui a les 12:01h.

Aguirre acusa la periodista Ana Pastor de ser "esquerra radical" durant una entrevista

 






L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va ser entrevistada a 'El objetivo' de La Sexta, on va mantenir les seves ja tradicionals disputes amb la periodista Ana Pastor, a qui va acusar de fer "al·legats" polítics, així com de pertànyer a "l'esquerra radical".

Ja d'entrada, Aguirre va dir a Pastor que "espero que no estigui vostè embarassada, no tinguem un problema". D'aquesta manera recordava la dirigent del PP una entrevista realitzada per la mateixa periodista a TVE, després de la qual Pastor es va posar de part. "Espero que no tinguem aquí un miscarriage (avortament espontani)", ha afegit en aquest sentit.

Minuts més tard, Aguirre va llançar un altre 'dard' a la periodista quan va reivindicar que "sóc la política que més respon, tant que sóc aquí al seu programa, al qual no vol venir ningú". Durant l'entrevista, la tensió va anar en augment i la presidenta del PP madrileny va acusar la periodista de "fer al·legats" en lloc de preguntes.

Tot i això, el moment de màxim distanciament va arribar quan Pastor va recordar a Aguirre seves polèmiques amb la sanitat madrilenya. Després d'afirmar que "a mi no em xiulava ningú", la política va recriminar a la periodista que utilitzés la paraula 'escrache'. "Aquesta és una paraula que utilitzen els que pensen com vostè, l'esquerra radical", ha sentenciat.

 

http://comunicacio.e-noticies.cat/al-seu-programa-no-vol-venir-ningu-80524.html