dilluns, 14 d’octubre del 2013

Villalobos amenaça: "Els catalans seran emigrants il·legals a Europa"

14/10/2013

Independència

La vicepresidenta del Congrés espanyol carrega en una entrevista contra el procés sobiranista


Lluís Goñalons

La vicepresidenta del PP al Congrés espanyol, la Cateta Celia Villalobos
La vicepresidenta del Congrés espanyol, la popular Celia Villalobos, ha carregat contra el procés sobiranista català. Ha assegurat que si s'acompleixen els objectius sobiranistes a Catalunya, els catalans passaran a ser ni més ni menys que "emigrants il·legals a Europa". La càrrega dialèctica va tenir lloc ahir al programa 'El objectivo', de la cadena 'La Sexta'.

"En un món tan globalitzat i tan complex, no poder veure els productes catalans amb la marca de 'Comunitat Europea' pot ser perjudicial per les butxaques dels catalans", ha insistit Villalobos. La dirigent popular creu que es tracta d'un procés cíclic, el que viu Catalunya, i no ha dubtat de titllar-lo de "marea".

Villalobos ha apel·lat al "seny" dels catalans per tal que quan "baixi certa marea política" el sentit comú torni a imperar "a la política i a la societat catalana", ha declarat la vicepresidenta del pp al parlament espanyol durant l'entrevista amb la periodista Ana Pastor.




"Els catalans seràn emigrants il.legals a Europa, pero ells tindran que passar per la nova frontera cap a europa"

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/villalobos_els_catalans_seran_emigrants_il_legals_a_europa_96484.php

3 comentaris :

Anònim ha dit...

miserable embustera: LOLÍN

Anònim ha dit...

LOL

què fuma aquesta dona??

Rosa Mary ha dit...

Marijuana hahahahaha