dissabte, 26 d’octubre del 2013

Més odi contra Catalunya, el sobiranisme sinònim de kale borroka

Dissabte, 26 d'octubre de 2013 13:05 h

La caverna vol fer creure que el moviment sobiranista majoritari a Catalunya no és cívic, pacífic i integrador sinó que té un substrat de terrorisme de baixa intensitat


Libertad digital parla del “setge nacionalista” que viuen els partits que a Catalunya presenten reticències a separar-se d’Espanya – cita PP, C’s i PSC-, i fa un llistat de les bretolades que reben aquest partits i les fan passar per atacs d’independentistes, òbviament no parla de les bretolades que altres partits de l’arc parlamentari català pateixen i que en el rànquing CiU s’emporta la pitjor part, segons dades dels Mossos . L’objectiu és presentar un escenari de crispació i de fractura social a Catalunya i criminalitzar el moviment sobiranista. La caverna però es fa ressò del que venen populars,  Ciutadans i també del PSC, només que augmenta la intensitat i ho situa en l’apartat “kale borroka”.

PP, Ciutadans i el PSC i la crispació inventada

La paraula crispació i fractura forma part del seu discurs habitual, només cal seguir una sessió de control al Parlament i comptar quantes vegades aquestes formacions fan servir aquestes paraules. Fins i tot menteixen i fan passar bou per bèstia grossa per presenta un escenari que els doni la raó. És el cas del PP i la seva líder a Catalunya Alíca Sánchez Camacho que durant la Diada escalfava la caverna amb declaracions incendiaries i assegurava que no podia sortir de casa perquè el carrer estava ple de senyeres. Els socialistes tampoc es queden curts, el passat 12 d’octubre arrel d’una agressió a uns joves del PSC a seu de Les Corts, va fer un comunicat assegurant  que havien estat objecte d’un atac d’un grup que cridaven consignes independentistes, el cert és que, com es va demostrar, l’agressió va ser perpetrat per quatre brètols d'estètica “skin” que exigien cervesa, però els mitjans d’abast estatal ja s’havien fet ressò de la versió fraudulenta dels socialistes que s’afanyaven a criticar l’estat de crispació que es viu a Catalunya.

El silenci del sobiranime i dels mitjans

Segons el digital tot això passa amb al complicitat del Govern, ERC i l’ANC, que s’han unit en una gran coalició, mentre els mitjans fan els ulls grossos davant els “atacs independentistes” i en canvi sí posen el focus en l’atac ultra a Blanquera.


http://directe.cat/322544