dimarts, 15 d’octubre del 2013

Indignació a Alemanya pel crit ultra: "Mas a la cambra de gas"

15/10/2013

12-O

Un diari socialista adverteix que la lluita per la unitat d'Espanya "s'està convertint en el camp de batalla preferit de l'extrema dreta".


Lluís Bou

La noticia de 'Neues Deutschland'
El crit "Mas a la cambra de gas" que van llançar el 12 d'Octubre alguns ultres que es van manifestar a Barcelona ha indignat a Alemanya. El diari socialista 'Neues Deutschland' comença amb aquesta frase per descriure amb to preocupat el tarannà que van tenir el dia de la Hispanitat les manifestacions espanyolistes d'extrema dreta a Barcelona.
El rotatiu es mostra sorprès que a Espanya siguin legals aquestes actituds. "A Espanya, aquesta mena de propaganda i simbolisme feixista està més admesa que no pas a Alemanya", assenyala.

'Neues Deutschland' recorda també que un dirigent dels partits convocants a la manifestació ultra va fer amenaces violentes i de "vessar sang". Al seu entendre, la lluita per la unitat d'Espanya s'està convertint en "el camp de batalla preferit de l'extrema dreta".



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/indignacio_a_alemanya_pel_crit_ultra_mas_a_la_cambra_de_gas_96511.php