dimecres, 16 d’octubre del 2013

Els ultres amenacen un fotoperiodista de Nació Digital

Presenta denúncia als Mossos d'Esquadra, que indagaran l'origen concret de les intimidacions


| Actualitzat el 16/10/2013 a les 17:55h



El fotoperiodista Jordi Borràs. Foto: Nació Digital


La manifestació d'extrema dreta del 12 d'Octubre a Barcelona porta cua. Des de llavors, el fotoperiodista de Nació Digital Jordi Borràs està rebent tot un seguit d'amenaces, algunes de les quals de mort, acusant-lo de ser l'instigador d'una pallissa que van rebre un grup d'ultradretans per part d'un grup d'antifeixistes. "En les últimes 72 hores no he parat de rebre amenaces molt greus", explica Borràs.

Mitjançant un tuit, Borràs va alertar de la presència d'un grup neonazi en un bar de la carretera de la Bordeta. "El que va ser un tuit avisant a qui el pogués llegir perquè ningú s'acostés per la zona va convertir-se, segons ells, en l'espurna que va provocar una baralla entre diverses persones", assegura Borràs. De llavors ençà, ha rebut tuits, correus i fins i tot trucades amenaçants.

Per tot plegat, ha denunciat aquests fets als Mossos d'Esquadra, que s'encarregaran de vigilar els autors de les intimidacions. "Per dignitat, per deontologia i perquè no penso tolerar ni una sola amenaça més del feixisme que tants anys després del canvi de règim, encara impregna indubtablement la nostra societat", explica Borràs.

Llegiu l'article Trencar el silenci