dimecres, 16 d’octubre del 2013

Ridícul majúscul de la Razón, l'estelada no es pot registrar ni patentar

Dimecres, 16 d'octubre de 2013 15:05 h

Ahir Paco Marhuenda en una de les tertúlies televisives on és assidu reia a cor que vols per la portada de la Razón de l’endemà; l’estelada tenia amo i era un antiindependentista


El diari dirigit per Paco Marhuenda anunciava a la portada que l’empresari antiindependentista José Antonio Blázquez  havia patentat l’estelada, per la qual cosa Llanos de Luna tindria un aliat definitiu per a la victòria final de la guerra de les banderes, a més l’empresari afirmava en portada que havia rebut ofertes de sis zeros per part dels “Pujol” per recuperar la patent l’estelada. Doncs no, segons l’especialista en patents i marques, Josep Isern, soci d’un bufet d’advocats de reconegut prestigi en la matèria, afirma que l'estelada utilitzada en manifestacions públiques "no pot ser propietat exclusiva de ningú perquè és de domini públic". Marhuenda ha fet viure la il.lusió d'una aparent victòria a l'espanyolisme caspós. 

Marhuenda fa viure als seus lectors en una realitat paral·lela

Algú es pot imaginar “els Pujol” intentant comprar la patent de l’estelada a un empresari antiindependentista? Marhuenda sí i ho posa a la portada. La farsa de Marhuenda ha quedat desmuntada quan  Josep Isern, ha assegurat que “per registrar un disseny industrial ha de ser innovador" i la norma entén que es compleixen els requisits quan el disseny "no ha estat accessible al públic abans de la data de presentació de la sol·licitud de registre", a més, el disseny ha de tenir un caràcter singular. En aquest cas el disseny de l’estelada no compleix cap d’aquest requisits.