dijous, 31 d’octubre del 2013

Després del fracàs del #12OFatxa, arriba el 6DFatxa

Dijous, 31 d'octubre de 2013 20:15 h

'¡Juntos! Per un futur democràtic i plural', lema de la plataforma 'Som Catalunya, Somos España' el dia de la Constitució i contra el dret a decidir de Catalunya


La Plataforma 'Som Catalunya, Somos España' es manifestarà desprès del fracàs del 12Ofatxa el proper 6 de desembre, dia de la Constitució, sota el lema '¡Juntos! Per un futur democràtic i plural'. La manifestació convocada per intentar evitar la consulta sobre el dret a decidir sortirà a les 12 del migdia de la Plaça d'Urquinaona de Barcelona i baixarà per la Via Laietana, fins a un punt final que els organitzadors encara han de determinar. La plataforma admet que la Constitució, que titlla de "text viu i il·lusionant", és "susceptible de millorar" però subratlla que "en aquests temps convulsos només junts" es podrà "superar l'adversitat, reforçar la democràcia i garantir la pluralitat civil i territorial". 

Uns pocs volen prohibir als catalans l’exercici de la democràcia

De la mateixa manera, la plataforma reclama als dirigents polítics que no converteixin la Constitució "en murs" i que facin prevaldre "l'interès comú sobre les mirades curtplacistes".

Volen celebrar una Constitució que els catalans ja no volen

'Som Catalunya, somos España' entén "ineludible" ressaltar la vigència de la Constitució i "fer-ho a Catalunya", on "alguns partits i institucions s'escarrassen a demolir el que tant ha costat construir".  









http://directe.cat/323178