divendres, 25 d’octubre del 2013

Catalunya parla al final a la cimera mediterrània

23/10/2013

dret a decidir

Prop d'un miler de persones es concentren amb estelades al palau de Pedralbes, protestant pel veto al president de la Generalitat


Lluís Bou

Un aspecte de la concentració al palau de Pedralbes, on se celebra la cimera mediterrània - @granollacs
El crits a favor de la independència s'han pogut escoltar aquesta tarda a la cimera mediterrània de Barcelona. Prop d'un miler de persones s'han concentrat al palau de Pedralbes, de forma quasi improvisada, per protestar pel veto del govern espanyol al president de la Generalitat, Artur Mas, i reclamar la sobirania. Han seguit la convocatòria de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del districte de les Corts de la capital catalana, que tot just ahir al migdia va llançar la idea.

Els concentrats, que portaven banderes estelades, han cridat a favor de la sobirania de Catalunya i en contra de l'actitud agressiva del govern espanyol. Algunes de les delegacions estrangeres han vist perfectament la protesta.

A twitter ha aparegut ràpidament l'etiqueta #encerclempedralbes. Els responsables de seguretat han impedit la intenció inicial d'encerclar el palau, cosa que ha obligat a variar la cadena humana, que s'ha celebrat en un ambient festiu. En alguns dels màstils de davant del palau s'hi han hissat estelades.

@gorkakb
@Borrellas
@israelCatalunya
@ephimerous
@montiBcn
@jm_cabases
@jm_cabases
@pitiamunt

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/catalunya_parla_al_final_a_la_cimera_mediterrania_96646.php