dissabte, 7 de setembre del 2013

Montoro: “Espanya és el gran èxit econòmic del món”

07/09/2013

Crisi econòmica

 El ministre d’Hisenda espanyol assegura que el seu país està en condicions de “donar lliçons a Europa i el món”

 


Albert Ribas


El ministre d'Hisenda espanyol, Pixi el xulo de La Moncloa Cristóbal Montoro
Atac d’optimisme desmesurat amb dosis de supèrbia el que va tenir ahir al vespre el ministre d’Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, durant la clausura de l’escola d’estiu del PP a Gandia. El ministre popular va assegurar que “Espanya és el gran èxit econòmic del món” degut a la recuperació econòmica que s’està produint, segons el seu punt de vista, “a una velocitat que no era d’esperar”.

Montoro, que també ho va qualifica com un “fenomen inèdit”, va assegurar que en els propers mesos l’IPC es situarà per sota de l’1%, una circumstància que ve provocada per l’estabilitat econòmica i que convertirà Espanya en un país capaç de “donar lliçons a Europa i el món”.

El titular d’Hisenda també va tenir temps de fer una aferrissada defensa de la reforma laboral promoguda per l’executiu de Rajoy i que situa Espanya “al capdavant d’Europa i atreu inversions”. També va tenir paraules amables pel paper dels sindicats en la negociació dels nous convenis col•lectius, que al seu parer, són “els millors del món”.

Respecte els pràcticament sis milions d’aturats que registra Espanya, Montoro va preferir passar molt per sobre la qüestió i es va limitar a assegurar que “tornaran a trobar feina”.

Pichi es el chulo que castiga !! :)

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/montoro_espanya_es_el_gran_exit_economic_del_mon_95835.php