dissabte, 7 de setembre del 2013

Espanya a la compra de vots per a Madrid 2020

Dissabte, 7 de setembre de 2013 05:00 h

Per impedir el reconeixement de l’hoquei català Espanya va invertir en obsequis i amenaces de suspensió d’acords de cooperació, què no ha fet ara per guanyar la candidatura?


El que va passar a Fresno és un escàndol de grans proporcions que demostra fins on és capaç d’arribar un estat, en aquell moment governat pel PSOE i amb Rubalcaba de director d’operacions, per impedir el reconeixement de l’hoquei català. Ho va explicar molt bé el periodista de La Vanguardia, Eugeni Casanova el febrer de 2007 en un article titulat Joc brut d’Espanya contra l’hoquei català on descriu amb pèls i senyals la practica que té Espanya per practicar el joc brut. L’afer va ser confirmat per la pròpia veu del ministre Rubalcaba al diputat republicà Joan Tardà,  i en va deixar constància per l’historia el documental produït per la Plataforma pro Seleccions Catalanes, “Fora de Joc”. Si van ser capaços de fer tot això per impedir el reconeixement de Catalunya què no han fet ara per aconseguir d’una vegada per totes la seu dels jocs olímpics de 2020 per a Madrid.  
 
Els mitjans de la caverna diuen que Madrid ja té 40 vots!!

Alguns dels mitjans de la caverna mediàtica diuen que ja compten que 40 vots dels membres del Comitè Olímpic Internacional(COI) dels 90 que tenen dret a vot, i això com ho saben? Amb els obsequis que els hi han fet? Amb els bons tractes rebuts? La prepotència espanyola demostra que Madrid compta amb una important avantatge abans que demà al vespre es decideixi la seu dels jocs olímpics a la ciutat de Buenos Aires.

Tenir 40 vots fruït del joc brut no garanteix que guanyi

Quant un país entra en aquest joc brut de la compra de voluntats corre el perill també de ser enganyat, quant pactes amb “xoriços” pots acabar enredat com un “xoriço”. Per això malgrat l’eufòria pot passar de tot, els membres d’aquests organismes estan acostumats als “obsequis” i moltes vegades venen el seu vot a més d’un país.

Aquesta nit la resposta, si Madrid guanya, el nostre objectiu, que Catalunya hi participi com a país, i si Madrid perd, Catalunya podrà sol·licitar l’organització dels jocs olímpics d’hivern de 2022 com a nou estat d’Europa.  


Captura del diari La Vanguardia sobre el joc brut d'Espanya

Captura del diari La Vanguardia sobre el joc brut d'Espanya