dijous, 26 de setembre del 2013

De Gispert remarca que "no sóc independentista"

La presidenta del Parlament defensa "la tercera via" de Duran




La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, en declaracions a 8 al Dia, ha manifestat que "sóc de les que defensa que si no s’arregla la situació d’una manera clara que permeti realment que Catalunya tingui un status propi i tingui una singularitat extraordinària en molts aspectes i això ve d’una proposta de l’estat, malament anem”. "Jo no m'he tornat independentista, no ho sóc".

La presidenta ha valorat la proposta de consulta del líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida. “La resposta del senyor Duran no arriba tard. Sempre ha defensat una tercera via i UDC sempre ho ha defensat. Això no vol dir que a UCD no hi hagi independentistes de sempre i dels que s’hi ha fet ara.”

Núria de Gispert ha conclòs en aquest sentit que “a l’estat fa anys, governi qui governi, que va pensar que havíem d’anar a una recentralització i ja fa anys que  anem cap això. L’etapa de l’Estatut va ser humiliant. Ens va fer mal, ens va arribar al cor i al cap.”

Sobre el discurs del president de la Generalitat en l’obertura del Debat de Política General de Gispert ha defensat: “Artur Mas ha seguit el seu full de ruta. Crec que ha estat positiu que digués allò que va bé i allò que hem millorat. És una aposta per ser positiu i llançar un missatge de tranquil·litat. Però també ha dit el que no funciona. Això està bé que es reconegui.”



http://politica.e-noticies.cat/de-gispert-remarca-que-no-soc-independentista-79282.html