dijous, 26 de setembre del 2013

Llanos de Luna exigeix que els autocars de feixistes arribin a #BCN12O

Dijous, 26 de setembre de 2013 05:00 h

Està disposada a utilitzar la Guardia Civil i la Policia per garantir que els Mossos no posin traves, ni facin escorcolls preventius als grups feixistes i violents


La delegada del Govern espanyol vol garantir que la convocatòria d’exaltació nacionalista espanyola no fracassi i tant el PP com Ciutadans estiguin acompanyats, ni que sigui dels violents que ja van mostrar les seva valentia amb l’atac a la delegació del Govern a Madrid. L’espanyolisme recalcitrant està jugant amb  foc, davant el poc poder de convocatòria que tenen Ciutadans i Populars és posen en mans de l’extrema dreta violenta per omplir mínimament la convocatòria i no caure en el més gran dels ridículs, però tenir amistats amb els feixistes comporta responsabilitats, i qualsevol atemptat de l’extrema dreta tindrà ara responsables. 

La Conselleria d’Interior ha de  registrar els autocars de feixistes que vindran a Barcelona

És el que és fa davant els grups ultres d’equips de futbol quant venen a Barcelona, prevenció i ara toca perquè els grups feixistes que estan preparant la vinguda a Barcelona per fer mal, tal i com han dit, són molt més perillosos que els ultres esportius. Cal que s’escorcollin aquests autocars en el moment de trepitjar sol català i al més mínim indici no continuen el viatge.

Fora feixistes de Catalunya, que PP i Ciutadans omplin la convocatòria amb la seva gent

Si realment acceptessin la democràcia, serien ells, PP i C’s que rebutjarien convocar els feixistes, però no tenen gent i necessiten anar junts.