dijous, 19 de setembre del 2013

Aguirre aterra a Barcelona per predicar l’apocalipsi de després de la independència

Dijous, 19 de setembre de 2013 13:30 h

Explicarà les conseqüències d’una Catalunya independent al Círculo Ecuestre. La paradoxa és que contra més excita als seus, més independentistes fabrica


Alertar de les “conseqüències” socials, culturals, familiars “i dels llaços en general” de la independència de Catalunya és la missió d’Esperanza Aguirre avui a Barcelona. La presidenta del PP de Madrid ofereix aquest migdia una conferència al Círculo Ecuestre que presentarà el president del Círculo, Borja Garcia Nieto. Cal recordar que l’exclusiu Cercle és poblat de personatges de la dreta catalana i alguns franquistes perpetus –recordem l’episodi de humiliació que hi va viure el Dr. Moisès Broggi fa un parell d’anys-, per la qual cosa l’expresidenta de la Comunitat de Madrid s’hi trobarà com a casa, el problema d'Aguirre és que només predicarà pels seus mentre a cada despropòsit anirà incrementant l'independentisme. 

Aguirre predica pels seus 

Segons l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, els catalans no podem imaginar les  conseqüències de la independència, per començar els catalans tindrem “un govern d'esquerres totalitari”, entre d'altres coses, perquè “qui incompleix les lleis s'acaba convertint en una república bananera”.






http://directe.cat/317125