dijous, 22 d’agost del 2013

Nou rècord de turistes al juliol a Catalunya amb 2,1 milions de visitants

Representa un 3,1% més que en el mateix període de l'any passat

Des del gener, més de 8,7 milions de persones han entrat al país, sobretot francesos i russos

L'Estat ha registrat la seva millor marca en un mes de juliol amb 7,9 milions d'estrangers

22/08/13 11:15 - madrid - Redacció

Catalunya ha rebut al juliol 2.103.064 turistes, que representa un 3,1% més que fa un any. Aquestes són les xifres facilitades aquest dijous pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, que constata la tendència alcista del nombre de turistes al país, que des del gener fins al mes passat ha rebut un total de 8.788.936, un 5,1% més que al 2012, segons l'enquesta de moviments turístics en frontera (Frontur). Amb aquestes noves xifres, es torna a batre el rècord de turistes en un mes de juliol, quel'any passat va superar per primer cop els dos milions de persones.
Turistes al Parc Güell Foto: QUIM PUIG.

El francès es manté com a principal mercat turístic, que representa un terç del total d'arribades, amb un increment l'1,9%. Però el mercat rus és el que més ha contribuït al creixement en aquest mes de juliol, segons el ministeri, que ha permès que Catalunya es mantingui com a principal destí turístic de tot l'Estat.

De fet, l'Estat ha registrat la seva millor marca un juliol amb 7,9 milions de turistes internacionals. amb un increment interanual del 2,9%. De gener a juliol el nombre de turistes que han entrat a l'Estat ha estat de 34 milions, un 3,9% més que l'any passat.

Darrera actualització ( Dijous, 22 d'agost del 2013 12:09 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/671908-nou-record-de-turistes-al-juliol-a-catalunya-amb-21-milions-de-visitants.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui