dimarts, 6 d’agost del 2013

El FMI recomana intervenir les autonomies si incompleixen el dèficit

06/08/2013 16:31
Redacció

I aquelles que desafiïn les reformes

El Fons Monetari Internacional considera que l'Estat ha de fer complir les seves amenaces i intervenir les comunitats autònomes que sobrepassin el dèficit o desafiïn repetidament les noves reformes de Madrid. En el seu informe anual sobre Espanya, l'FMI és especialment dur amb les autonomies i assegura que les intervencions autonòmiques s'han d'aplicar. L'organisme internacional assegura que "fins i tot amb un esforç fort a nivell regional i amb l'ajuda del govern central" aconseguir l'objectiu de dèficit autonòmic serà "un repte".

L'informe de l'FMI recomana un "control atent" del govern central als comptes de les comunitats autònomes com Catalunya i aposta per la "mà dura". El text assegura que l'Estat ha de fer un ús "complet i actiu" dels nous "mecanismes de control de les finances dels governs regionals" i millorar "la seva transparència".

Segons l'FMI, l'Estat espanyol ha de començar a canviar d'actitud per controlar amb més severitat el que consideren els "incompliments" d'algunes comunitats. En aquest sentit, assegura que les mesures "més fortes" per controlar les autonomies, com "la imposició de les recomanacions" o les "intervencions" després de tres mesos d'incompliment s'han de començar a posar en marxa. De fet, l'FMI va més enllà i assegura que "en última instància, totes les opcions han d'estar sobre la taula" per garantir la sostenibilitat fiscal de les autonomies.

" P.D. : Tots els del FMI son uns corruptes començant per la seva directora gerent la francesa Christine Lagarde, des del 28 de juny de 2011, any en què va substituir el també francès Dominique Strauss-Kahn, el qual va renunciar després d'haver estat acusat d'agressió sexual. "

http://www.eldebat.cat/cat/notices/2013/08/el_fmi_recomana_intervenir_les_autonomies_si_incompleixen_el_deficit_111284.php 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

" Tots els del FMI son uns corruptes començant per la seva directora gerent la francesa Christine Lagarde, des del 28 de juny de 2011, any en què va substituir el també francès Dominique Strauss-Kahn, el qual va renunciar després d'haver estat acusat d'agressió sexual."