dilluns, 1 de juliol del 2013

El lobby “Puente Aèreo” escalfa motors

Vol tenir preparat el seu document estratègic contra l’estat propi abans de l’11S2013


Dos dels grans representants jurídics del lobby Puente Aèreo, Emilio Cuatrecasas, i el madrileny Luis de Carlos, net d’un dels presidents del Reial Madrid i soci director d'Uría Menéndez, seran els encarregats de l'elaborar el document estratègic contra l’estat propi que prepara el lobby sota el nom  pla de pau empresarial. El lobby tem que la crisi econòmica no minori a temps i que el procés independentista els guanyi la partida, per això s’afanyen a elaborar el document estratègic que volen tenir enllestit abans de la cadena humana de l’11S2013 per pressionar el Govern. Emilio Cuatrecasas, president de la plataforma Barcelona Global és conegut per les seves consideracions sobre el català, que veu com un “problema” i “una barrera difícil de gestionar per atraure talent".
Emilio Cuatrecasas Espanyolista
Passar per damunt les urnes en mom de la pau empresarial i el diàleg

El lobby “Puente Aèreo” expert en comprar voluntats, fomentar l’enfrontament i intentar rebentar l’acord entre Mas i Junqueras, es presenta com un lobby que vol el diàleg  i evitar l’enfrontament entre Catalunya i Espanya, però el que realment fa és treballar per la pervivència dels seus privilegis i milionaris beneficis que en una Catalunya independent no tindrien.

La punta de l’iceberg

El lobby que actua habitualment a l’ombra no tant sols preparen  un document contra l’estat propi sinó que treballen  perquè com més mitjans de comunicació posin en dubte el procés cap a l’estat propi millor, i omplen tertúlies i notícies d’un constant pessimisme i derrotisme, sentiments que no configuren la radiografia de la ciutadania, però són poderosos, milions d’euros invertits en publicitats els  permeten tergiversar la realitat.


Què hi fa Unió en aquest lobby?

Abans era Duran i Lleida qui es feia les fotos al costat de Fainé, Godó, Antich, Lara, o Brufau, per citar alguns dels membres del lobby en les seves reunions periòdiques, ara és Josep Sánchez Llibre l’home d’Unió qui participa de les reunions, la pregunta és què hi fa Unió en un lobby contrari al procés liderat pel president Mas?.