dimecres, 24 de juliol del 2013

Crisi al PSC de Barcelona per la negativa al dret a decidir

El líder del grup municipal, Jordi Martí, es nega a secundar la posició del partit i abandona la sala al moment de la votació


Albert Ribas

Jordi Martí, president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona.
Crisi al PSC de Barcelona. La negativa dels socialistes barcelonins a votar favorablement a la proposició per adherir-se al pacte nacional pel dret a decidir, i que s’ha aprovat en el plenari d’aquest dimecres, ha provocat que el líder del PSC a Barcelona, Jordi Martí, hagi abandonat la sala en el moment de la votació.

Martí, que ja es va desmarcar de la resta de regidors socialistes durant el debat al suport a la declaració de sobirania, es troba sol a la federació socialista de Barcelona a l’hora de defensar el dret a decidir. El primer secretari de la Federació de Barcelona, Carles Martí, exerceix el seu poder orgànic de forma clara i ha deixat clara des de fa temps la seva posició contrària al dret a decidir. Una forma de fer que contrasta amb la del president del grup municipal socialista, Jordi Martí.

Després de marxar de la sala, Jordi Martí ha explicat que aquesta ha estat la manera “més elegant” per fer palès el seu desacord. Una actitud que posteriorment ha explicat al seu perfil de Twitter. “"M'hauria agradat que el PSC votés a favor d'incorporar l'Ajuntament al pacte nacional pel dret a decidir. L'acabaré convencent.." 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/07/crisi_al_psc_de_barcelona_per_la_negativa_al_dret_a_decidir_95285.php