dimecres, 24 de juliol del 2013

Si Catalunya ha pagat el cost de Catalunya Banc, perquè no ens el quedem?

El Frob preveu iniciar la subhasta de Catalunya Banc el mes d'octubre. Podria perfectament ser el futur banc públic de la República Catalana. O és millor que se la quedin el Santander o La Caixa?


 Antonio Carrascosa, director general del Frob i màxim responsable de Catalunya Banc, ha concretat que la subhasta d'aquesta entitat s'iniciarà com a màxim en el transcurs del mes d'octubre. Carrascosa, que ha participat en un debat davant els socis del Círculo Ecuestre, ha afegit que abans d'iniciar la subhasta s'haurà d'haver finalitzat l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per fer atractiva la venda d'aquesta entitat financera. Tot i no fixar la data de la presentació de l'expedient ni la dimensió en nombre de persones, Carrascosa ha assenyalat que aquest expedient s'haurà de presentar en el transcurs del mes d'agost però, deixant un temps suficient de negociació durant el setembre. 

Carrascosa no ha dit la veritat, i malgrat haver pagat amb els diners dels catalans el sanejament de Catalunya Banc, ara li regalarem a La Caixa, al Santander o al BBVA?

A que esperen els partits polítics catalans i el Govern de Catalunya, podem permetre un nou espoli fiscal i que entitats financeres del país guanyin molts diners a costa dels catalans? Catalunya Banc va ser una mala gestió de l’època socialista amb el vist i plau de sindicats representats al consell d’administració i de polítics i impositors que van aixecar el braç sense saber ni tant sols el que votàvem, una cistella de Nadal ben guarnida era suficient per dir sí a tot.

Ara tenim una gran oportunitat, la deixarem passar? No tenim el compromís del dret a decidir el 2014? Aleshores retardem el regal de Catalunya Banc a les entitats financeres.